Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Comforts Super Plus Incontinentieverband Parfumvrij

28847119

De incontinentieverbanden zijn hypo-allergeen, wat de risico's van allergie of huiduitslag aanzienlijk verminderd zodat ze ook ideaal zijn voor de gevoelige huid.
Parfumvrij.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 3,90

incl. btw

De 'Comfort by Cottons'-incontinentielijn is het resultaat van een uitgebreid onderzoek waaraan zowel medische experts als consumenten hebben mee gewerkt. Hun waardevolle input en inzichten hebben geholpen een unieke incontinentie lijn te produceren, de eerste en enige lijn met een 100% katoenen toplaag.

De Super Plus incontinentie verbanden zijn comfortabel om te dragen.

Comfort by Cottons is het natuurlijke alternatief voor andere incontinentie verbanden. 

Ze zijn discreet, zeer comfortabel en met een 100% katoen toplaag en absorberende kern. De verbanden geven het maximale absorptievermogen en comfort en de zekerheid van minimale geuren.

De verpakking met 10 verbanden zijn geschikt voor het 's nachts verliezen van urine.

De Comfort by Cottons inlegkruisjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk katoen. 

Parfum vrij Ja
Persoonlijke hygiëne Ja