Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Aanbieding! Derma Eco Baby Pakket

Derma Eco Baby Pakket parfumvrij

Start meteen met de zachte complete Derma Eco Baby verzorging.
Een compleet pakket met een mooie korting van 25% ( Waarde zonder korting € 21,79)

Derma Eco Baby is gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,34

incl. btw

In plaats van € 17,09

Inhoud

Start meteen met de zachte complete Derma Eco Baby verzorging.
Een compleet pakket met een mooie korting van 25%

Derma Eco Baby is gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

Derma Eco Baby Olie draagt zowel het label van Asthma-Allergy Denmark als het Nordic Ecolabel. Bovendien werd ze als biologisch gecertificeerd door Ecocert.

In het pakket ontvangt u:

1x Derma Eco Baby Olie
1x Derma Eco Baby Shampoo & Lichaam
1x Derma Eco Baby Beschermende Zalf
1x Derma Eco Baby Crème
1x Derma Eco Baby Doekjes (niet bio)

Totale waarde zonder korting : € 21,79

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Baby Ja
Kind Ja
Lichaam Ja
Haren Ja