Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Derma Family Conditioner parfumvrij

Derma Family Conditioner is een milde en milieuvriendelijke conditioner.

Het bevat Pentavitin, Glycerine en amandelolie die het haar zacht en soepel en gemakkelijk te kammen maken. Het is geschikt voor dagelijks gebruik op alle haartypes en ideaal voor een delicate hoofdhuid.

meer details

8 Items

€ 4,70

incl. btw

Derma Family Conditioner is een milde en milieuvriendelijke conditioner.

Het bevat Pentavitin, Glycerine en amandelolie die het haar zacht en soepel en gemakkelijk te kammen maken. Het is geschikt voor dagelijks gebruik op alle haartypes en ideaal voor een delicate hoofdhuid.

Derma Family Conditioner draagt het label van zowel het officiële Nordic Ecolabel, AllergyCertified en de Deense Astma- en Allergie Associatie. Het bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Hoe te gebruiken
Masseer de conditioner in vochtig haar en hoofdhuid. Laat het haar een paar minuten in het haar en spoel het daarna grondig met water.

ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Behenamidopropyl Dimethylamine, Melkzuur, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Saccharide Isomeraat, Citroenzuur, Natriumcitraat, Phenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Haren Ja