Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Derma Sun Face SPF 30 parfumvrij

Derma Gezicht Sunscreen SPF 30 is een lichtgewicht en zeer waterbestendig gezicht sunblock dat u effectief te beschermen tegen UVA en UVB-stralen van de zon. Sunscreen is gemakkelijk en snel geabsorbeerd zonder vet aan te voelen, waardoor het geschikt is voor gebruik onder make-up. 

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,99

incl. btw

Derma Gezicht Sunscreen SPF 30 is een lichtgewicht en zeer waterbestendig gezicht sunblock dat u effectief te beschermen tegen UVA en UVB-stralen van de zon. Sunscreen is gemakkelijk en snel geabsorbeerd zonder vet aan te voelen, waardoor het geschikt is voor gebruik onder make-up. Bevat hydraterende Aloë Vera, vitamine E en natuurlijke oliën die de huid glad en zacht te maken en beschermt tegen uitdroging.

Swan-label, Allergy-gecertificeerd en verklaard in samenwerking met Astma-Allergie Denemarken.

0% parfum - 0% parabenen - 0% kleurstoffen.

50 ml airless fles pomp

 ingrediënten

Aqua, dibutyl adipaat, Aloë barbadensisbladextract, octyltriazon, diethylamino hydroxybenzoyl hexylbenzoaat, dizetmeelfosfaat, glycerylstearaat, glycerine, Bis-Ethylhexyloxyphenol methoxyfenyl triazine, Ceteareth-20, saccharide-isomeraat, tocoferylacetaat, Ceteareth-12, Cetearylalcohol, Cetyl palmitaat, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat Crosspolymer, xanthaangom, polymethylmethacrylaat, Sodium Laureth Sulfaat, aminomethyl propanol, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumcitraat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Factor 30
Gezicht Ja
Zonnebescherming Ja