Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Derma Sun Lotion SPF50 parfumvrij

Derma Zon Lotion SPF50 is een zeer waterbestendig zonnebrandcrème met een hoge factor die u effectief te beschermen tegen UVA en UVB-stralen van de zon. snel en gemakkelijk geabsorbeerd zonder het gevoel te vettig. Bevat vochtinbrengende Aloë Vera, Glycerine, Vitamine E en natuurlijke oliën die de huid glad en zacht te maken en beschermt tegen uitdroging.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,99

incl. btw

Derma Zon Lotion SPF50 is een zeer waterbestendig zonnebrandcrème met een hoge factor die u effectief te beschermen tegen UVA en UVB-stralen van de zon. snel en gemakkelijk geabsorbeerd zonder het gevoel te vettig. Bevat vochtinbrengende Aloë Vera, Glycerine, Vitamine E en natuurlijke oliën die de huid glad en zacht te maken en beschermt tegen uitdroging.
Aanbevolen voor een langer verblijf in de zon, zoals skiën, wandelen en andere outdoor activiteiten.

Swan-label, Allergy-gecertificeerd en verklaard in samenwerking met Astma-Allergie Denemarken.

0% parfum - 0% parabenen - 0% kleurstoffen.

75 ml tube

ingrediënten

Aqua, dibutyl adipaat, Aloë barbadensisbladextract, diethylamino hydroxybenzoyl hexylbenzoaat, octyltriazon, dizetmeelfosfaat, Bis-Ethylhexyloxyphenol methoxyfenyl triazine, diëthylhexyl Butamido triazon, glycerylstearaat, glycerine, Ceteareth-20, saccharide-isomeraat, tocoferylacetaat, Ceteareth-12, Cetearylalcohol, cetylpalmitaat, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat Crosspolymer, xanthaangom, polymethylmethacrylaat, Sodium Laureth Sulfaat, aminomethyl propanol, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumcitraat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Factor 50
Zonnebescherming Ja