Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Neutral poeder wasmiddel kleur 3.000 gr parfumvrij

HHN3

Neutral kleur wasmiddel is geschikt en veilig voor alle soorten wasbare textiel op alle temperaturen. Parfumvrij.

meer details

2 Items

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 14,99

incl. btw

Neutral kleur wasmiddel is geschikt en veilig voor alle soorten wasbare textiel op alle temperaturen. De nieuwe formule is nog geconcentreerder. Neutral kleur wasmiddel bevat geen bleekmidddel en zorgt voor een schone en frisse was. Het is veilig en effectief, ook bij lagere temperaturen.

Werkstoffen: Sodium carbonate, Zeolite, C12-15 Pareth-7, Sodium sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua, Sodium bicarbonate, Citric acid, Sodium Stearate, Sodium citrate, Sodium Silicate, Cellulose Gum, Sodium chloride, Lauryl Alcohol, PVP, Tetrasodium Etidronate, Calcium Sodium EDTMP, Polyethylene Terephthalate, Sodium hydroxide, Corn Starch Modified, Cellulose, Sodium Thioglycolate, Kaolin, Calcium carbonate, PEG-75, Dextrin, Subtilisin, Phenylpropyl Dimethicone, Sucrose, Glyceryl Stearates, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Aluminum Silicate, Lipase, Amylase, Hydroxypropyl methyl cellulose, Sodium Thiosulfate, Acrylates/VP Copolymer, Mannanase, Cellulase.

Accepteren

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Lees hier onze privacy verklaring